0723.182.503
office@ledsoft.ro

Termeni si conditii

Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.ledsoft.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati site-ul nostru, a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse. Va invitam sa cititi cu atentie acest document si cele adiacente (Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri) pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care finalizati o comanda.

Pentru a putea finaliza o cerere de oferta, clientul trebuie sa accepte Termenii si Conditiile specificate in acest capitol, prin apasarea butonului „Solicita oferta”, acesta confirmand ca este de acord cu conditiile stipulate in Document.
Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre SC DELTA LEDSOFT SRL , fara a fi necesara o notificare prealabila a Clientului. Clientul are acces permanent la Termenii si Conditiile utilizarii serviciilor accesand linkul https://www.ledsoft.ro/termeni-si-conditii/ si este obligat sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza site-ul nostru.

1. DEFINITII SI TERMENI

LED SOFT este denumirea comerciala a SC DELTA LEDSOFT SRL , persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Punct de lucru Sos M Bravu nr 62A, et 1, Cam 6, sect 2, Bucuresti (Spectrum Business Center) CIF RO 36489049.
www.ledsoft.ro – site aflat in proprietatea exclusiva a societatii SC DELTA LEDSOFT SRL .
Vanzator – SC DELTA LEDSOFT SRL .
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre SC DELTA LEDSOFT SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre SC DELTA LEDSOFT SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Contract la distanta – conform definitiei cuprinse in OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative- art. 2 punctul 7, astfel cum aceasta a transpus Directiva 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor: orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

Continut:
toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Intrebare / Solicitare de oferta – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.
Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. ASPECTE GENERALE

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare a Site-ului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre SC DELTA LEDSOFT SRL si acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar fara a se limita la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. in cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul plasarii comenzii si notificarii acestuia in scris catre SC DELTA LEDSOFT SRL .

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil pe www.ledsoft.ro.

2.4. Prin folosirea Site-ului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, Serviciului, SC DELTA LEDSOFT SRL sau oricarui tert cu care SC DELTA LEDSOFT SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. in cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de SC DELTA LEDSOFT SRL prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea SC DELTA LEDSOFT SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc).
2.5.2. SC DELTA LEDSOFT SRL va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze SC DELTA LEDSOFT SRL sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la SC DELTA LEDSOFT SRL destinate acestui scop.

2.7. Clientul nu poate sa revoce unilateral acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SC DELTA LEDSOFT SRL . In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SC DELTA LEDSOFT SRL isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, SC DELTA LEDSOFT SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.8. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani si au capacitatea legala de a incheia acte juridice. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania.

3. CONTINUT

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar fara a se limita la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC DELTA LEDSOFT SRL , acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de SC DELTA LEDSOFT SRL , includerea oricarui continut in afara site-ului SC DELTA LEDSOFT SRL , indepartarea insemnelor protejate de dreptul de autor al SC DELTA LEDSOFT SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al SC DELTA LEDSOFT SRL .

3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SC DELTA LEDSOFT SRL si acesta si fara nici o garantie, implicit sau expres formulata din partea SC DELTA LEDSOFT SRL cu referire la acel continut.

3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului Document.

3.5. In cazul in care SC DELTA LEDSOFT SRL confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul sau Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SC DELTA LEDSOFT SRL pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SC DELTA LEDSOFT SRL si/sau al angajatului sau colaboratorului SC DELTA LEDSOFT SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. CONTACT

4.1. SC DELTA LEDSOFT SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare pentru a fi contactat de catre Client sau Membru.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite automat SC DELTA LEDSOFT SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea SC DELTA LEDSOFT SRL de a contacta Membrul sau Clientul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SC DELTA LEDSOFT SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si SC DELTA LEDSOFT SRL , considerand-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea SC DELTA LEDSOFT SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4.5. SC DELTA LEDSOFT SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc).

5. NEWSLETTERE SI ALERTE

5.1. Membrul sau Clientul are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea SC DELTA LEDSOFT SRL .

5.2. Datele preluate de la Membru sau Client in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre SC DELTA LEDSOFT SRL in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.
5.3.2. Prin contactarea SC DELTA LEDSOFT SRL , conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

5.5. SC DELTA LEDSOFT SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea SC DELTA LEDSOFT SRL , sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

6. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

6.1. SC DELTA LEDSOFT SRL colecteaza, pe baza furnizarii voluntare a persoanei vizate, date cu caracter personal iar tipurile de date colectate depind de natura modului in care vizitatorul site-ului doreste sa interactioneze cu www.ledsoft.ro. Astfel, pentru inregistrarea unui cont nou, se colecteaza numele, prenumele, adresa de e-mail si numarul de telefon, date utilizate ulterior pentru finalizarea si transmiterea comenzii; pentru a putea fi contactat de SC DELTA LEDSOFT SRL pentru orice intrebari sau informatii privind produsele comercializate, se colecteaza numele, prenumele si adresa de e-mail; in scop de marketing, se colecteaza numele, prenumele si adresa de e-mail.

6.2. SC DELTA LEDSOFT SRL poate sa colecteze involuntar si alte date ce nu conduc la identificarea unica a persoanei vizate (ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri tehnici) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre SC DELTA LEDSOFT SRL pentru a imbunatatii serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai.

6.3. SC DELTA LEDSOFT SRL poate sa colecteze involuntar si informatii care ar putea conduce la identificarea vizitatorilor www.ledsoft.ro cum ar fi adresa IP. SC DELTA LEDSOFT SRL nu va utiliza astfel de informatii pentru a identifica vizitatorii site-ului si nu va face publice astfel de informatii, altfel decat in conditiile descrise in prezenta Politica de Confidentialitate;

6.4. SC DELTA LEDSOFT SRL poate obtine date de la institutia financiara prin intermediul careia se realizeaza cumpararea de pe www.ledsoft.ro, daca plata se face online prin card bancar sau prin ordin de plata;

6.5. SC DELTA LEDSOFT SRL prelucreaza datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri si temeiuri legale:

6.5.1. in scopul executarii contractului: pentru a asigura accesul acestuia la serviciu, in vederea validarii, expedierii si facturarii comenzilor catre acesta sau pentru rezolvarea anularilor ori a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
6.5.2. in baza consimtamantului utilizatorului site-ului, pentru contactarea acestuia, spre a oferi informatii privind activitatile SC DELTA LEDSOFT SRL sau produsele comercializate, la cererea sa voluntara;

6.5.3. in baza consimtamantului expres al utilizatorului site-ului in scopuri de marketing, pentru trimiterea de newslettere, in format exclusiv electronic;
6.5.4. in interes legitim, datele personale prevazute la art. 6.2.- art. 6.5., pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Membrilor;

6.6. Prin vizitarea site-ului, prin crearea contului sau a completarii formularelor de contact ori de solicitare informatii pentru produs, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca SC DELTA LEDSOFT SRL sa prelucreze datele acestuia cu caracter personal, in conformitate cu scopurile declarate in prezenta Politica de Confidentialitate, cu respectarea prevederilor Regulamentului EU nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si cu a prevederilor nationale in vigoare;

6.7. SC DELTA LEDSOFT SRL prelucreaza datele in mod legal, echitabil si transparent. Prelucrarea datelor se realizeaza in scopuri determinate, explicite si legitime. Procesarea datelor este adecvata si limitata, doar in raport de necesitatea realizarii scopului pentru care acestea au fost colectate. Datele cu caracter personale vor fi retinute doar pe perioada de timp necesara indeplinirii scopurilor pentru care sunt procesate, iar prelucrarea se va realiza de o maniera adecvata pentru asigurarea securitatii si integritatii datelor. Niciun transfer de date nu se va realiza fara masuri de precautie adecvate.

6.8. SC DELTA LEDSOFT SRL a implementat masurile organizatorice si de securitate necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizarii, alterarii sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor legale internationale si nationale in vigoare. Pentru protejarea informatiilor colectate in scopurile mentionate de la Membru sau Client, SC DELTA LEDSOFT SRL utilizeaza certificarea Secure Sockets Layer (SSL).

6.9. SC DELTA LEDSOFT SRL nu va dezvalui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului www.ledsoft.ro, cu exceptia angajatilor autorizati si contractorilor/partenerilor ce au calitatea de persoane imputernicite (contabilitate) carora aceste date le sunt necesare pentru a le procesa in numele SC DELTA LEDSOFT SRL sau in cazul in care obligatia de dezvaluire reprezinta o obligatie legala a SC DELTA LEDSOFT SRL sau a angajatilor ori contractorilor/partenerilor acesteia. SC DELTA LEDSOFT SRL , impreuna cu colaboratorii sai (persoane imputernicite), isi asuma responsabilitatea implementarii unor masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare privind protectia confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal.

6.10. Oricare Membru sau Client are, ca persoana vizata, urmatoarele drepturi in raport cu SC DELTA LEDSOFT SRL , ca operator de date cu caracter personal:
6.10.1. Dreptul de acces inseamna dreptul Membrului sau Clientului de a obtine o confirmare din partea SC DELTA LEDSOFT SRL ca sunt prelucrate sau nu datele cu caracter personal care privesc persoana in cauza si, in caz afirmativ, se poate obtine acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.
6.10.2. Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, insa doar daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
6.10.3. Dreptul la opozitie vizeaza dreptul Membrului sau Clientului de a se opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, Membrul sau Clientul are cu precadere dreptul de a se opune prelucrarii in orice moment.
6.10.4. Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate din partea SC DELTA LEDSOFT SRL .
6.10.5. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) inseamna dreptul Membrului sau Clientului de a solicita sa fie sterse datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; persoana in cauza decide sa isi retraga consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; persoana in cauza se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.
6.10.6. Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care Membrul sau Clientul contesta exactitatea datelor prelucrate de SC DELTA LEDSOFT SRL , pe o perioada care permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana in cauza se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care SC DELTA LEDSOFT SRL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana in cauza le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale SC DELTA LEDSOFT SRL prevaleaza asupra celor apartinand Membrului sau Clientului.
6.10.7. Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).
In situatia in care se considera ca drepturile prevazute in Regulamentul nr. 679/2016 au fost incalcate, orice persoana vizata are posibilitatea de a se adresa ANSPDCP prin depunerea unei plangeri.
Datele de contact ale ANSPDCP sunt urmatoarele: Bucuresti, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336; Telefon: +40.318.059.211/+40.318.059.212; Fax: +40.318.059.602; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro; Pagina web: www.dataprotection.ro.

6.11. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.11, Membrul sau Clientul se va adresa SC DELTA LEDSOFT SRL , printr-o cerere formulata in scris si transmisa prin intermediul unui e-mail, transmis la adresa Sos M Bravu nr 62A, et 1, Cam 6, sect 2, Bucuresti (Spectrum Business Center), in atentia REPREZENTATULUI PENTRU PROTECTIA DATELOR PERSONALE.
6.12. SC DELTA LEDSOFT SRL utilizeaza platforma MailChimp pentru pentru transmiterea mesajelor de marketing-newslettere. MailChimp se declara a fi in conformitate cu Regulamentul 679/2016 si ofera posibilitatea renuntarii in orice moment la abonarea la newsletter. Cititi politica de confidentialitate MailChimp si garantiile de securitate oferite de MailChimp utilizatorilor din Europa.
6.13. Datele cu caracter personale procesate de SC DELTA LEDSOFT SRL sunt retinute pentru o perioada cuprinsa intre 3 si 10 ani, in functie de scopul colectarii datelor personale, dupa cum urmeaza: datele furnizate prin intermediul formularului de comanda vor fi stocate pentru o perioada de 10 ani de la momentul colectarii, datele furnizate pentru crearea unui cont vor fi retinute pentru o perioada de 3 ani de la ultima logare a Membrului, datele furnizate prin completarea formularului de contact sau de solicitare informatii pentru produs pentru o perioada de 3 ani de la momentul colectarii iar datele prelucrate in scop de marketing pentru o perioada de 5 ani, calculata de la momentul oferirii consimtamantului expres al persoanei in cauza. Anterior expirarii termenului de 5 ani valabil pentru comunicari de marketing, SC DELTA LEDSOFT SRL isi rezerva dreptul de a contacta persoana vizata in vederea reinnoirii consimtamantului in scop de marketing.
6.14. SC DELTA LEDSOFT SRL nu promoveaza SPAM-ul, obligand-se ca datele colectate ale Clientului sau Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului sau Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
6.15.Daca SC DELTA LEDSOFT SRL va aprecia ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, va publica respectivele notificari pentru a informa persoanele vizate cu privire la informatiile pe care le colecteaza si modul in care le utilizeaza.
Cititi politica noastra de utilizare a confidentialitate, actualizata in mod frecvent.

7. POLITICA DE COOKIES

7.1. Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web si apoi trimis inapoi (nemodificat) de catre navigator, de fiecare data cand acceseaza acel server. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla) si este un fisier pasiv (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).
7.2. Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum si pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor; aplicatii tipice sunt retinerea preferintelor utilizatorilor si implementarea sistemului de „cos de cumparaturi”. Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile SC DELTA LEDSOFT SRL pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online si istoricul cosului de cumparaturi. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ajuta la intelegerea modalitatii in care un utilizator beneficiaza de www.ledsoft.ro, permitand imbunatatirea structurii si continutului dar excluzand identificarea personala a utilizatorului.
Cititi politica noastra de utilizare a cookie-urilor, actualizata in mod frecvent.

8. POLITICA DE VANZARE ONLINE

8.1. Accesul la serviciu
8.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Client sau Membru, fiind obligatorie crearea unui cont pentru a cumpara prin intermediul site-ului www.ledsoft.ro.
8.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Clientul va trebui sa accepte prevederile Documentului.
8.1.3. SC DELTA LEDSOFT SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul Clientului la Servicii si/sau Contul Membrului pe perioada nedeterminata, in cazuri justificate de comportamentul Clientului, dreptul de a anula comenzile si de a bloca/sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportamentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel SC DELTA LEDSOFT SRL si site-ul www.ledsoft.ro. Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea Clientului in acest sens.
8.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.
8.1.5. in situatia in care se descopera accese partajate de mai multi Clienti, SC DELTA LEDSOFT SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut.
8.2. Produse si servicii
8.2.1. SC DELTA LEDSOFT SRL poate publica pe site-ul www.ledsoft.ro informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SC DELTA LEDSOFT SRL are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
8.2.2. SC DELTA LEDSOFT SRL poate limita capacitatea de achizitoare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
8.2.3. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
8.2.4. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. SC DELTA LEDSOFT SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura. in cazul in care plata se face prin card bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre Client. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul Clientului nefiind transferata in conturile SC DELTA LEDSOFT SRL .
8.2.5. in functie de modalitatea de plata pentru care opteaza Clientul, acestuia i se va transmite pe e-mail o factura proforma (avans sau suma totala).
8.2.6. Toate informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici si greutate, a preturilor, a stocurilor per produs si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte site-uri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC DELTA LEDSOFT SRL , acestea fiind cu titlu de prezentare. SC DELTA LEDSOFT SRL poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.
8.2.7. Plata produselor si/sau a serviciilor achizitionate prin intermediul serviciului se poate face in urmatoarele modalitati:
8.2.7.1. Prin transfer bancar.
8.2.7.2. On-line, prin intermediul serviciului de plati electronice.
8.2.8. in cazul platilor online cu cardul, SC DELTA LEDSOFT SRL nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.
8.2.9. in cazul in care SC DELTA LEDSOFT SRL nu va putea onora un produs/o parte din produse, pentru ca aceste sunt indisponibile, aceasta va notifica pe e-mail si telefonic Clientul, oferindu-i informatii privind scoaterea din comanda a produsului ce nu mai poate fi livrat. Clientului ii vor fi prezentate optiunile de care acesta dispune: fie poate astepta ca produsul sa redevina disponibil in stoc, fie sa anuleze comanda pentru produsul respectiv. Daca este cazul, SC DELTA LEDSOFT SRL va dispune rambursarea sumelor achitate de catre Client pentru produsele indisponibile in maxim 14 zile de cand a luat cunostinta de decizia Clientului.
8.3. Comanda online
8.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate pe site, ofertele de preturi fiind limitate in timp (dupa perioada indicata, preturile anumitor produse pot suferi modificari iar cele promotionale nu vor mai fi vizibile pe site-ul www.ledsoft.ro).
8.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si valabile la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
8.3.3. Contractul la distanta este considerat incheiat de catre SC DELTA LEDSOFT SRL atunci cand comanda plasata de catre Client este confirmata electronic de catre SC DELTA LEDSOFT SRL . Mai mult, inainte de a valida comanda Clientului si inainte de a expedia produsele, SC DELTA LEDSOFT SRL are dreptul sa contacteze Clientul, prin orice mijloc disponibil / agreat de SC DELTA LEDSOFT SRL (telefonic sau e-mail), pentru a obtine confirmarea personala de catre Client a datelor sale de identificare si livrare. Clientii accepta ca SC DELTA LEDSOFT SRL nu poate fi fortat sa valideze/livreze produse catre persoane care nu au confirmat datele de livrare si identificare.
8.3.4. SC DELTA LEDSOFT SRL va putea proceda la denuntarea unilaterala a contractului si la anularea automata a comenzii efectuate de Client, chiar si fara o notificare prealabila adresata Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea SC DELTA LEDSOFT SRL ;
pentru alte motive obiective;
neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC DELTA LEDSOFT SRL , in cazul platii online;
8.3.5. in cazul in care Clientul refuza primirea coletului de la curier o singura data, SC DELTA LEDSOFT SRL isi rezerva dreptul de a refuza orice alta comanda viitoare.
8.3.6. O comanda plasata nu poate fi modificata prin intermediul Contului. Daca Clientul doreste o modificare (includerea sau renuntarea la produse) acesta va contacta reprezentantii SC DELTA LEDSOFT SRL .
8.3.7. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, aducand la cunostinta SC DELTA LEDSOFT SRL acest aspect, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

8.4. Contract si finalizare
8.4.1. SC DELTA LEDSOFT SRL va transmite catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.
8.4.2. SC DELTA LEDSOFT SRL va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.
8.4.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea SC DELTA LEDSOFT SRL , devine Contract onorat.

8.4.4. Contractul este incheiat pe perioada determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite prin prezentul Document.
8.4.5. in cazul in care exista diferente intre lista cu produse livrate si continutul coletului, Clientul are obligatia de a notifica SC DELTA LEDSOFT SRL si curierul (daca constatarea s-a facut in prezenta acestuia) in maximum 24 de ore de la receptia coletului telefonic sau prin formularul de contact disponibil pe site, cu detaliile aferente (fotografii, explicatii etc).

8.5. Transport

Consultati pagina Cum cumpar / Cum platesc.

8.6. Calitate si garantii

8.6.1. SC SC DELTA LEDSOFT SRL SRL respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre certificatele de garantie ale produselor.
8.7. Renuntarea la contract
Consultati pagina Cum cumpar / Cum platesc.

9. FRAUDA

9.1. SC DELTA LEDSOFT SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
9.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
9.3. SC DELTA LEDSOFT SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta SC DELTA LEDSOFT SRL .
9.4. Clientul sau Membrul va informa SC DELTA LEDSOFT SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
9.5. SC DELTA LEDSOFT SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/Client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail
9.6. Comunicarile realizate de catre SC DELTA LEDSOFT SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

9.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu, vor fi considerate tentativa de fraudare a Site-ului/Continutul si/sau SC DELTA LEDSOFT SRL .
SC DELTA LEDSOFT SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
9.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
9.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Site-ului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre SC DELTA LEDSOFT SRL catre Membru / Client.
9.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul.
9.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre SC DELTA LEDSOFT SRL catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

10. LIMITAREA RASPUNDERII

10.1. SC DELTA LEDSOFT SRL nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
10.2. in cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre SC DELTA LEDSOFT SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii SC SC DELTA LEDSOFT SRL SRL, conform detaliilor de contact, astfel SC DELTA LEDSOFT SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
10.3. SC DELTA LEDSOFT SRL nu garanteaza Membrului sau Clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial si/sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al SC DELTA LEDSOFT SRL .
10.4. SC DELTA LEDSOFT SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

10.5. SC DELTA LEDSOFT SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii site-urilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al SC DELTA LEDSOFT SRL , atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
10.6. SC DELTA LEDSOFT SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
10.6.1. produsul va fi potrivit cerintelor clientului
10.6.2. produsele obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul site-ului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.
10.7. in limita prevederilor Termenilor si Conditiilor, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitand-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/ legatura/ tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre Client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului.
10.8 limitarea raspunderii pentru produse si servicii: produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. SC Delta Ledsoft SRL nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit si in numele propriu sau al altor persoane, in ceea ce priveste produsele prezentate si oferite spre vanzare. Aceasta clauza se aplica inclusiv, pentru: informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SC Delta Ledsoft SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate, acest fapt fiind responsabilitatea furnizorilor sai de produse si servicii, pentru care SC Delta Ledsoft SRL actioneaza ca si intermediar.
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SC Delta Ledsoft SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii producatorilor.. Din acest motiv, SC Delta Ledsoft SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.ledsoft.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

11. FORTA MAJORA si CAZUL FORTUIT

11.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, niciuna din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
11.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligata/obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

11.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerata /exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o/il impiedica sa o duca la bun sfarsit.
11.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese.
11.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 15 zile de la data producerii evenimentului in limitele art. 11.3.

12. LITIGII

12.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre SC DELTA LEDSOFT SRL Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord, cel putin cu prevederile Termenilor si Conditiilor.
12.2. Orice disputa cu referire la prezentii Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si SC DELTA LEDSOFT SRL se va rezolva pe cale amiabila.
12.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru/Client si SC DELTA LEDSOFT SRL se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul SC DELTA LEDSOFT SRL , in conformitate cu legile romane in vigoare.
12.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
12.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

13. DISPOZITII FINALE

13.1. SC DELTA LEDSOFT SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.
13.2. in limita prevederilor Termenilor si Conditiilor, SC DELTA LEDSOFT SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
13.3. SC DELTA LEDSOFT SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

14. INFORMATII PRIVIND DEEE

14.1. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.
Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului, H.G 1037/2010, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:
14.1.1. cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
14.1.2. colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;

15. CONTACT SI ALTE INFORMATII

15.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu SC DELTA LEDSOFT SRL sau cu site-ul detinut de aceasta (www.ledsoft.ro), va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0726 149 872, de Luni pana Vineri, program 10:00-17:30.
15.2. Orice comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.ledsoft.ro de la Clienti privind functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC DELTA LEDSOFT SRL .