0723.182.503
office@ledsoft.ro

Solulii personalizate. Produse premium. Garantie intre 2 si 10 ani.

Lumina este un aspect esential al vietii noastre. Nimeni nu-si poate imagina o viata in intuneric. Noi la Delta Lesoft nu suntem diferiti. Din acest motiv, ne straduim in permanenta sa satisfacem cele mai de baza și fundamentale nevoi. Prin pasiunea nostra pentru iluminat si prin cercetare minutioasa in vederea selectiei furnizorilor, suntem capabili sa le oferim clientilor nostri soltii de iluminat sanatoase si adaptate nevoilor fiecaruia.
Produsele Led Soft indeplinesc cele mai exigente cerinte din punct de vedere al calitatii. Folosim tehnologie de varf si sisteme personalizate menite sa satisfaca cele mai ridicate cerinte.

Consultanta De Specialitate

Proiectul tau

Ne povestesti despre proiectul tau, aflam detalii despre stadiul, destinatia, optiunile de executare, bugetul si termenul de finalizare pe care ti le-ai propus.

Solutia Delta Led Soft

Specialistii nostri iti prezinta solutia tehnica: produsele, montarea, aplicarea si comportamentul in timp al acestora, respectand deopotriva cerintele tale si normele de calitate specifice.

Iti livram produsele potrivite

Tu faci ultimele calcule, iar noi iti livram produsele care te ajuta sa obtii un iluminat sanatos si adecvat.
Simplu, eficient si rapid!

Misiunea LEDsoft

Lucrand doar cu brand-uri globale pentru solutii de iluminat inteligente si avand in vedere proiectarea, performanta produselor, atentia la detalii si experienta in proiecte, Delta Ledsoft SRL este in masura sa gaseasca o solutie pentru diferite tipologii de proiecte.
Combinand calitatea luminii, eficienta, durabilitatea si fiabilitatea iluminatului, produsele noastre sunt fabricate si testate pentru a afecta mediul cat mai putin posibil (eco-friendly). Calitatea este prioritatea noastra cea mai inalta, dar si modul de viata.

Fie ca ai un proiect aflat deja in derulare, fie ca urmeaza sa incepi unul, te consiliem de la inceput pana la finalizarea proiectului tau. Cu noi gasesti solutia completa, la cel mai corect pret.

Suna la 0723182503 sau scrie-ne la adresa de email office@ledsoft.ro

    Contacteaza-ne pentru o oferta!