0723.182.503
office@ledsoft.ro

Garantii

Toate produsele comercializate de S.C Delta Ledsoft SRL beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24 luni de la data achizitiei.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Garantie 2 – 7 ani

Va garantam garantia produselor noastre  de minim 2 ani, insa durata lor de viata este pana la 50.000 de ore. Atat timp cat acestea au fost instalate corect, ne vom onora garantia noastra.

Garantia calitatii produselor

Toate produse comercializate de firma Delta Ledsoft SRL respecta standardele CE si RoHs, sau sunt si certificate TUV Rheinland.
Toate produsele sunt testate de noi si firme specializate in electronica timp de 6 luni de zile inainte de a fi puse in oferta noastra de vanzare, pentru a va garanta calitatea si fiabilitatea produselor.

Garantia 1H

Garantam ca va vom raspunde, in scris sau telefonic, la orice solicitare adresata pe adresa office@ledsoft.ro in maxim o ora.
Daca nu va asiguram aceasta garantie, va oferim un discount de 5% din prima comanda.

100% satisfactie garantata

Calitatea este esentiala la Delta Ledsoft SRL.
Pentru orice proiect de iluminat, cu produsele noastre pe baza de led, garantam satisfactia 100% a beneficiarului.
Daca, din orice motiv, sunteti nemultumiti de caracteristicile tehnice ale produselor noastre (temperatura de culoare, forma, dimensiuni, putere, etc), va asiguram ca un specialist al nostru va va consilia pana vom gasim produsul potrivit pentru proiectul dumneavostra.
Cu rabdare si incredere in echipa noastra, garantam 100% satisfactie.