contact ledsoft

  • consiliere gratuita

  • suport dupa vanzare


Garantii

Toate produsele comercializate de S.C amg ledsoft SRL beneficiaza de garantie pentru o perioada de 1 luna de la data achizitiei.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Garantie 2 - 5 ani

Va garantam produsele noastre minim 2 ani insa durata lor de viata este pana la 50.000 de ore. Atat timp cat acestea au fost instalate corect, ne vom onora garantia noastra.

Garantia calitatii produselor

Toate produse comercializate de firma AMG LEDsoft SRL respecta standardele CE si RoHs, sau sunt si certificate TUV Rheinland.
Toate produsele sunt testate de noi si firme specializate in electronica timp de 6 luni de zile inainte de a fi puse in oferta noastra de vanzare, pentru a va garanta calitatea si fiabilitatea produselor.

Garantia 1H

Garantam ca va vom raspunde, in scris sau telefonic, la orice solicitare adresata pe adresa office@ledsoft.ro in maxim o ora.
Daca nu va asiguram aceasta garantie, va oferim un discount de 5% din prima comanda.

100% satisfactie garantata

Calitatea este esentiala la sc AMG LEDsoft srl.
Pentru orice proiect de iluminat, cu produsele noastre pe baza de led, garantam satisfactia 100% a beneficiarului.
Daca, din orice motiv, sunteti nemultumiti de caracteristicile tehnice ale produselor noastre (temperatura de culoare, forma, dimensiuni, putere, etc), va asiguram ca un special al nostru va va consilia pana vom gasim produsul potrivit pentru proiectul dumneavostra.
Cu rabdare si incredere in echipa noastra, garantam 100% satisfactie.

Garantie 30 zile "MONEY BACK" 100%

Daca va decideti ca nu mai doriti produsele pe care le-ati cumparat sau nu se potrivesc proiectului dumneavostra, le puteti returna in termen de 30 de zile (de la data facturarii), atata timp cat acestea pot fi revandute (in stare lor initiala asa cum au fost livrate). Costurile de returnare vor fi suportate de catre dumneavostra iar plata contravalorii produselor returnate se va face in 30 de zile de la retur, prin ordin de plata. Puteti alege in schimbul contravalorii produselor rambursate sa comandati alte produse.

Sunt excluse din garantie produsele personalizate si/sau aduse la comanda. Motivul pe aceasta excludere din garantie este factul ca pentru aceste produse personalizate si/sau aduse la comanda devine foarte dificil pentru noi sa revindem aceste produse, fara a suporta o pierdere financiara.

Va rumgam sa retineti: nu ne asumam responsabilitatea pentru produsele care sunt pierdute sau deteriorate la livrarea lor catre noi.

CONDITII:
  • trebuie sa ne contactati in scris pe adresa office@ledsoft.ro inainte de returnare pentru a obtine acordul prealabil si instructiunile de returnare;
  • returnare trebuie sa se faca in 30 de zile de la data facturarii;
  • produsele trebuie sa fie returnate in stare lor initiala asa cum au fost livrate;
  • excluderile se aplica pentru produse personalizate si/sau aduse la comanda;
  • produsele trebuie sa fie returnate in mod corespunzator ambalate iar costurile returnarii vor fi suportate de dumneavostra;
Ne rezervam dreptul de a nu accepta returul in cazurile de abuz (returnari repetate).

garantie 30 de zile 30 zile money backgarantie 2-5 anigarantia 1h100 satisfactiegarantia calitatiilivrare in 24 ore